Elena Vesnina: talentvolle Russische tennisser

Heel vaak geconcentreerd tennisser ooit te spelen in de enkel-of dubbelspel. Universal Elena Vesnina voor de afgelopen tien jaar, een succesvolle combinatie van beide. Op grond van haar Grand Slam trofeeën in pair won WTA-toernooien zonder de hulp van partners. En in 2016, samen met Ekaterina Makarova was ze in staat om te winnen in de finale van de Spelen in Rio over de legendarische Martina Hingis en Sabina Lisnitski en word Olympisch kampioen.

De gaming stijl

Elena Vesnina presteert consistent op verschillende toernooien, geen aandacht aan de aard van de site, maar nog steeds haar speelse manier dichter snel baanoppervlak. Ze heeft een geweldige eerste serveren, het werkt agressief bij de receptie, waardoor tegenstanders te riskeren.

Elena houdt direct hun voordeel te wijzen op de baan. Krachtige slagen het probeert om tegenstanders van hoek te drijven tot corner pad. Agressieve militaire actie afgewisseld met frequente uitgangen naar het net, die verder verwart tegenstanders.

Vroege carrière

In de westerse Oekraïense Lviv Vesnina Elena werd ze geboren in 1986. Tennis ging de levens van meisjes van zes jaar oud toen haar familie verhuisde naar Sochi. Ze werkte in de groep Yuri Yudkina, die begonnen en Maria Sharapova, ging toen naar de Verenigde Staten. Junior carrière Elena opgenomen niet al te veel belangrijke wedstrijden. alleen de kwartfinales van de junior Grand Slam, waar ze verloren van Bulgaarse Sesil Karantachevoy kunnen worden geïdentificeerd. Daarnaast kunt u zich herinneren om te spelen voor het nationale team in de Fed Cup, waar ze samen met andere meisjes Elena Vesnina bereikte de finale.

Sinds 2002, de atleet begint te concurreren en volwassen toernooien. Na het falen vier keer per jaar naar de finale van het ITF-toernooien te bereiken, ze erin geslaagd om het aantal driehonderd van de sterkste tennissers in de WTA-ranglijst te komen. Ze begon ook goed in het dubbelspel. Tegen 2004 Vesnina erin geslaagd om zes toernooien ITF winnen.

Universeel gevechtsvliegtuig

Het seizoen 2006-2007 is een overgang naar een meer kwalitatieve niveau. Het is de eerste keer in zijn carrière gaat om de belangrijkste fase van het toernooi op Wimbledon. Atleet was in staat om de vierde ronde, waar hij een landgenote Nadia Petrova verloren gaan. Dus Elena Vesnina breekt in de top honderd rankings WTA singles titels.

Het grootste succes tennis zochten nog in het dubbelspel. In de loop der jaren heeft Elena Vesnina gewerkt met vele atleten. Onder de partners zijn Sania Mirza, Victoria Azarenka Ekaterina Makarova en anderen. Gedurende deze tijd nam ze twee Grand Slam-titels.

De eerste overwinning kwam op de Franse Open in 2013, een jaar later gevolgd door een vergelijkbaar succes op het toernooi in de Verenigde Staten. Bovendien, vijftien keer Elena, samen met zijn partner won de WTA-toernooien.

Vesnina wordt regelmatig gewezen op de wedstrijden van het Russische team, dat gebruikt haar talent spelen in het dubbelspel. Gedurende deze periode twee keer met het team won in finale van het hoofdtoernooi tussen teams van de vrouwen.

Na een reeks mislukte seizoenen, toen de atleet, zelfs vloog uit de top honderd rankings, Elena Vesnina als kreeg een tweede wind. In 2016, de eerste keer dat ze bereikte de halve finales van Wimbledon in het enkelspel, waar ze verloren van Serena Williams alleen onoverwinnelijk. Bovendien, in combinatie met Makarova won ze op de Olympische Spelen in het dubbelspel, waar in de finale werd verslagen Martina Hingis en het paar Sabina Lisnitski.