Lomachenko Vasyl - Oekraïense bokskampioen

Boxers, zijn vertegenwoordigers van de voormalige Sovjet-Unie, altijd al bekend uitstekende voorbereiding, zowel technisch als tactisch. Onder hedendaagse talenten schitteren op het wereldtoneel van het boksen, is het noodzakelijk om een ​​man genaamd Basil Lomachenko, waarover we in detail beschreven in dit artikel zal gaan noemen.

Korte biografische

Oekraïense atleet werd geboren op 17 februari 1988 in de stad Belgorod-Dnjestrië, die is gelegen in de Odessa gebied. In de sport-arena, werd onze held bijnaam Hi-tech. Vasyl Lomachenko training wordt gehouden onder leiding van zijn vader, Anatoly. Boxer staat tweede vedergewicht kampioen.

Begin bokscarrière

Voor onze held is de oorzaak van zijn leven - dit is boksen. Vasyl Lomachenko, in zijn eigen woorden, precies en kan zich niet herinneren hoe veranderd in een boksschool. Zijn eerste gevecht in het leven van de mens heeft zes jaar oud, tijdens het internationale toernooi "Hoop." Quest succesvol is geweest voor de Oekraïense. Dit werd gevolgd door de overwinning in het kampioenschap van de stad, district, provincie en het land, waar de jonge talent van alle tijden, gewonnen. De eerste serieuze succes van de bokser kan worden beschouwd als zijn overwinning in het kampioenschap van Oekraïne op de leeftijd van 16 jaar, waarna hij het "goud" van de Europese toernooi onder cadetten in de gewichtsklasse tot 46 kg. In 2005, Oekraïense Vassily won het kampioenschap al onder volwassenen (categorie tot 53 kg).

World Youth Tournament in 2006

Het kampioenschap werd gehouden in Marokko. In dit Noord-Afrikaanse land doorgebracht Lomachenko Basil vijf gevechten, al won, en in de eerste drie slaagde hij erin om zijn rivalen te kloppen. Daarnaast is het toernooi organisatoren verklaard dat de beste bokser van de wedstrijd, ongeacht de gewichtsklasse.

Statements 2007

Op het laatste toernooi dat jaar ter ere van Basil Zaden Triestina Lomachenko was in staat om de eerste plaats te nemen, maar in de laatste wedstrijd in zijn eerste amateur-carrière werd neergehaald. Ook in 2007, bezocht hij Lomachenko op het WK, die in Chicago heeft plaatsgevonden.

In de halve finale strijd gestreden Basil met ervaren vertegenwoordigers van China Li Yan. De bout bleek Oekraïense uiterst moeilijk, en hij was in staat om uit een overwinning al in de laatste seconden van de strijd te trekken. Maar de laatste bleek te veel dramatischer voor onze held. In de laatste wedstrijd van de competitie tegen Basil Russische Albert Salimov. Naar aanleiding van de resultaten van de vier ronden van de overwinning werd toegekend aan Albert en Lomachenko gewonnen "zilver". Maar deze award heeft toegestaan ​​Lomachenko krijgen Olympische licentie.

Olympische Spelen in 2008

De Spelen in Peking hebben gestaan ​​voor de Oekraïense triomfantelijke. Basilicum Lomachenko waarvan het gewicht op dat moment was 57 kg reeds in het eerste gevecht toernooi opnieuw ontmoet Selimova. Op dit moment is de Oekraïense niet toegestaan ​​om de voorwaarden van de Russische burger dicteren in de ring. En, ondanks het feit dat de eerste ronde verloren van Vassily, verdere ontwikkelingen in de ring liet zien dat het was waardig te winnen Lomachenko.

De tweede gevecht was ook een oude bekende. Basil opnieuw moest gevecht met Li Yan. Maar deze keer Lomachenko outboxed Chinese vertrouwen.

De eindstrijd bleek veel eenvoudiger: een tegenstander uit Frankrijk werd knock-out in de eerste ronde. De Olympische Spelen bracht ook Vase Val Barker Trophy als de beste bokser van het toernooi.

De periode 2009-2012

In 2010, hebben de Oekraïners geen enkel gevecht besteed als gevolg van een biceps letsel. Maar al in 2011 is hij opnieuw won het wereldkampioenschap. Op de Olympische Spelen in 2012, won hij de "gouden" en in oktober werd een lid van de club semi-professionele "Oekraïense leiders". In dit team, heeft hij niet één spel verliezen.

De overgang pro

In juli 2013 tekende Lomachenko Vasili een contract met de wereldberoemde bedrijven Top Rank. Eerste professionele gevecht Oekraïense gehouden 12 oktober 2013 tegen Jose Ramirez. Als gevolg hiervan werd de Mexicaanse knock-out in de vierde ronde, en Basil kreeg het recht om te voldoen aan de dan geldende kampioen Orlando Salido van de wereld.

De strijd om de band

Strijd om de wereldtitel bleek geen succes voor de Oekraïners. Hoewel de Mexicaanse aanvankelijk verloren het recht om de gordel, omdat de wegen toonde superioriteit voor 1, 2 kilo van de hierboven gestelde beperking. de strijd bleek zichzelf een "vuile". Salido betaald voor bout 41 lage klap en dus niet zijn gestraft. In de loop van de strijd was de Mexicaanse staat om het initiatief te nemen in hun handen als gevolg van druk, maar in de 12e ronde van de Oekraïense stuurde hem naar het doek. Toch is de jury van mening dat Orlando sterker was en gaf hem de overwinning door split decision, die veel stof deed opwaaien. In ieder geval gebeurde de historische gebeurtenis, zoals Vasily in de tweede professionele gevecht niet in geslaagd om wereldkampioen te worden.

De overwinning title

21 juni 2014 Basil kwam naar de ring tegen Gary Russell Jr. om te vechten voor de riem van de kampioen op vedergewicht. De bout bleek heel competitief te zijn, met als gevolg dat een rechter zet een gelijkspel, terwijl de andere twee gaven hun voorkeur om de Oekraïense met een score van 116-112. Na deze strijd Lomachenko eerste verdediging tegen Thaise Piriyapino, die hij won met een score van 120-107.

De overgang naar het nieuwe gewicht

Echter, de beste gevechten Vasyl Lomachenko toch nog geslaagd voor de tweede vedergewicht kampioen. Al in zijn eerste wedstrijd in deze categorie hij knock-out Roman Martinez dus nam zijn kampioenschap riem rijden met de WBO. En in november 2016 ontmoette hij met de Oekraïense Jamaicaanse Nicholas Walters. De bout is geheel op voorschrift van St. Basil, die tot de afstoting van Nicolas blijven de confrontatie na de zevende ronde.